Are you willing to work naked? .. Ben je bereid om naakt te werken?

….

We are looking for bartenders, waiters and chefs for a small boutique nudist pop up restaurant in the city center of Amsterdam. Are you willing to work naked? And are you comfortable serving guest while rocking in your birthday suit? Let us now! For this exclusive pop up we are looking for guys and girls who are not afraid to show the world what they got. If interested send us a e-mail to info@theworkembassy.com and receive more details.

UPDATE APRIL THE 2TH: Everbody thank you for all the exciting e-mails and DM’s. It was a little April fools joke ;) All of you were so excited so who knows maybe one day we will do it for real.

..

We zijn op zoek naar bartenders, obers en koks voor een klein nudisten pop-up restaurant in het centrum van Amsterdam. Ben je bereid om naakt te werken? Ben je comfortabel gast te bedienen terwijl je poedelnaakt bent? Laat het ons weten! Voor deze exclusieve pop-up zijn we op zoek naar dames en heren die niet bang zijn om de wereld te laten zien wat ze hebben. Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail naar info@theworkembassy.com en ontvang meer informatie.

UPDATE 2 APRIL: Iedereen bedankt voor alle enthousiaste e-mails en DM's. Het was een kleine 1-april grap;). Jullie waren allemaal zo enthousiast, dus wie weet zullen we het op een dag echt doen.

….