.... Podcast about hospitality sector in Utrecht .. Podcast over Utrechtse horeca ....

…. from left to right: Merijn, Christien, Nadia and Kiki .. v.l.n.r. Merijn, Christien, Nadia en Kiki ….

…. from left to right: Merijn, Christien, Nadia and Kiki .. v.l.n.r. Merijn, Christien, Nadia en Kiki ….

….

BE AWARE, UNFORTUNATELY THE PODCAST IS ONLY IN DUTCH AVAILABLE

What's going well? What could be better? You can hear that in this podcast. In this first podcast of Thirty030, Christien talks with Merijn, Kiki and Nadia about the hospitality industry in Utrecht.

Nowadays you can drink a beer or eat a delicious pasta in more and more places in the city. The hospitality industry in Utrecht is booming and growing very fast. Which stories play a role in hospitality industry of Utrecht? What is the role of the hotel and catering industry as "the living room of the city"? What is the hospitality industry of Utrecht missing?

Merijn Koops is Thirty030'er and a true hospitality man. He spent many years in the hospitality industry: once started as a dishwasher at restaurant Podium, then completed his chef's training in Belgium and worked at various places in the Netherlands and abroad. A year ago, Merijn started his own company: The Work Embassy, an international hospitality talent agency. Next to his company he is also involved in the Slow Food Youth Network Utrecht. In short, a busy man who is not afraid to express his opinion.

Kiki Mossink likes to have lunch in town, preferably at twelve o'clock and especially likes good Indonesian food. Nadia Khaleghi goes out dinning at least three times a week, likes to eat with chopsticks and prefers to sit with a glass of sour beer at a speciality beer café. Together they have been at the helm of Frisse Mosterd since 2018, both with over 10 years of experience in the hospitality industry. Frisse Mosterd is a hospitality platform about the Utrecht region and gives online visibility to the hospitality industry and the food industry.

..

Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Dat is te horen in de podcast. In de eerste podcast van Thirty030 gaat Christien in gesprek met Merijn, Kiki en Nadia over de horeca in Utrecht.

Op steeds meer plekken in de stad kan je tegenwoordig een biertje drinken of een heerlijke pasta eten. De horeca in Utrecht is booming en groeit ontzettend hard. Maar welke verhalen spelen er in de Utrechtste horeca wereld? Wat is de rol van horeca als huiskamer van de stad? Wat mist het Utrechtse horeca landschap?

Merijn Koops is Thirty030’er en een echte horeca man. Hij heeft vele jaren in de horeca doorgebracht: ooit begonnen als afwasser bij restaurant Podium, hierna de koksopleiding gedaan in België en bij verschillende zaken in binnen- en buitenland gewerkt. Sinds een jaar is Merijn zijn eigen bedrijf begonnen: The Work Embassy, een internationaal hospitality talent bureau. Hiernaast zet hij zich vanuit Slow Food Youth Network Utrecht in voor een duurzaam voedsellandschap in Utrecht. Kortom, een druk bezette man die niet bang is om zijn ongezouten mening te spuien.

Kiki Mossink luncht graag buiten de deur, het liefst met een twaalf-uurtje, en draait haar hand niet om voor een Indonesische rijsttafel. Nadia Khaleghi gaat zeker drie keer per week uit eten, eet graag met stokjes en zit het liefst met een glas zuurbier bij een speciaalbiercafé. Samen staan ze sinds 2018 aan het roer bij Frisse Mosterd, beide met ruim 10 jaar horeca ervaring. Frisse mosterd is een horeca platform over de regio Utrecht en geeft online zichtbaarheid aan horeca en de foodbranche.

….