MEET FABIO, ONE OF THE WORK AMBASSADORS .. Ontmoet Fabio, één van onze 'Work Ambassadors'

….

You might be interested in the guys and girls that work in the Netherlands on behalf of The Work Embassy, our so called Ambassadors. MEET FABIO!

..

Wellicht bent u geïnteresseerd in de dames en heren die in Nederland werken namens The Work Embassy, onze Ambassadeurs. ONTMOET FABIO!

….

….

Fabio, 28, from Italy is a true master of the Italian cuisine. After finishing his culinary degree in Italy he was looking for an international experience. “I think it’s in my DNA. My grandfather was like me, and I want to be like him. So, I feel like I have to see all the world because I live in the world, and I want to see everything, just like my grandfather did.”

With the strong ambition to explore a new culture, Fabio e-mailed us very enthusiastic about his eagerness for a new opportunity. “You found this job for me, so I really want to say, Thank you! The atmosphere with the colleagues is really nice, and the people are really nice. And, also, I’m learning to be fast, really fast, because here there are a lot of customers in the restaurant.”

..

Fabio (28) komt uit Italië en is een echte meester van de Italiaanse keuken. Na het behalen van zijn culinaire opleiding in Italië was hij op zoek naar een internationale ervaring. "Ik denk dat het in mijn DNA zit. Mijn grootvader was zoals ik en ik wil zijn zoals hij. Dus ik heb het gevoel alsof ik de hele wereld moet zien omdat ik in deze wereld leef, ik wil alles zien, net als mijn grootvader."

Met de sterke ambitie om een nieuwe cultuur te verkennen, mailde Fabio ons heel enthousiast over zijn ambities. "Je hebt deze baan voor mij gevonden, dus ik wil echt zeggen, ontzettend bedankt! De sfeer met de collega's is echt leuk, en de mensen zijn enorm aardig. Ik leer hier om snel te zijn, heel snel, want er zijn veel klanten in het restaurant"

….

 
fabio.jpg

“I need to cook to stay alive. I really like it. It is a big part of my life”

 
Fabio2.jpg

The legend in the ring

….

We were able to place him at an Italian restaurant in Utrecht, the Netherlands. “An Italian cook is good to have, because I know the tradition of the place, of the dishes.” In the future he would also like to cook Asian food even though he cannot live without his spaghetti.

Next to his big love for cooking, Fabio likes to work out and is a legend in the ring. Muay Thai boxing is way to let off steam after working in the kitchen. He is currently he is busy with getting his girlfriend to join him in the Netherlands. “I really like the atmosphere of the country and the culture you guys are always happy when you are working.”

..

We hebben hem kunnen plaatsen in een Italiaans restaurant in Utrecht. "Een Italiaanse kok is goed om te hebben, omdat ik de traditie van de plaats, van de gerechten ken." In de toekomst zou hij ook graag Aziatisch eten koken, ook al kan hij niet zonder zijn spaghetti.

Naast zijn grote liefde voor koken, sport Fabio graag. Muay Thai boksen is een manier om stoom af te blazen na het werken in de keuken. Hij is een echte legend in de ring. Hij is momenteel bezig om te zorgen dat zijn vriendin bij hem komt in Nederland. "Ik hou echt van de sfeer in het land en de cultuur waar jullie altijd blij mee zijn als je aan het werk bent."

….

….

Would you like to have someone like Fabio work at your restaurant?
Please contact us, we are happy to grab a cup of coffee.

..

Wilt u dat iemand als Fabio bij u in de keuken werkt? Neem contact met ons op.

….

….

Fabio wrote a review about us. Curious about what Fabio and other talents think of The Work Embassy?

Check it out here.

..

Fabio heeft een review over ons geschreven. Benieuwd naar wat Fabio en andere talenten vinden van The Work Embassy?

Check het hier.

….