.... HELLO NEW OFFICE .. Een kijkje in ons nieuwe kantoor ....

….

🎊 We have very exciting news. We have moved to our first proper office. Whoop whoop yesss!
A place to work hard and long days while blasting techno from the speakers. We are more than thrilled! 🎊

..

🎊 Wij hebben heel mooi nieuws. We zijn verhuisd naar ons eerste echte kantoor. Whoop whoop yess! Een plek om lange dagen te maken onder het genot van harde techno uit onze speakers. Wij zijn ziek blij! 🎊

….

….

The office is just outside the city center of Utrecht. In a former psychiatric observation clinic called Pieter Baan Centrum. Yes, I am not joking, in the past, the place was filled with bad guys (or girls) that were placed under psychiatric observation. Luckily all the cray-cray people have left the place. Now it is transformed into a business incubation centre with other cool young entrepreneurs.

Always wanted to check out a former prison? Walk around like you are in the show Prison Break?
Feel free to send us a message we are more than happy to give you a tour and a cup of coffee. ☕

The new address: Gansstraat 170, 3582 EP Utrecht.

..

Het kantoor is net buiten het centrum van Utrecht in het voormalige Pieter Baan Centrum. Een psychiatrische observatiekliniek waar veel bekende namen hebben gezeten. Michael P, Mohammed B, Volkert van der G en Robert M. maar nu komen er gelukkig geen verdachten meer in. Het is namelijk getransformeerd tot een bedrijfsverzamelpand met andere toffe jonge ondernemers.

Altijd al een voormalige gevangenis in het centrum van Utrecht willen bekijken? Je voor een moment wanen alsof je leeft in de serie Prison Break? Stuur ons gerust een berichtje voor een rondleiding en een kop koffie! ☕

Het nieuwe adres: Gansstraat 170, 3582 EP Utrecht.

….

…. Did you spot the Droste effect? .. Heb je het Droste effect gespot? ….

…. Did you spot the Droste effect? .. Heb je het Droste effect gespot? ….