La Chef & The Work Embassy announce a partnership .. La Chef & The Work Embassy kondingen een samenwerking aan

….

La chef (Greek Culinary School) & The Work embassy are very happy to announce a partnership

The aim of this partnership is to help graduates of the chef school by finding international job opportunities.

La Chef is the first culinary academy in Greece. The academy was declared the best in Greece and since 2000, owns the 6th place as the best academy in Europe in Pan-European competition.
The academy has an international focus and former students can be found working all around the world.

The Work Embassy is a European hospitality talent agency based in Utrecht, the Netherlands.
Firmly rooted in the hospitality industry, they know the importance of a strong workforce.
The agency helps restaurants, hotels and bars in the Netherlands and Belgium with finding the best hospitality talent.

Together, La Chef & The Work Embassy will help former students of the academy by finding the best job possibilities in Europe. This will be done by continually exchanging talent and career opportunities.
Our foremost goal is to help graduates with gaining international experience and helping the hospitality sector in the Netherlands with finding the best hospitality talent out there. This partnership will surely help us enrich our business and therefore we are very excited about the connected future.

More information about La Chef Levi, check out the website.
Interested in a partnership with The Work Embassy, or a Greek cook in your restaurant?
Please get in touch via our contact page.

..

La Chef (Griekse Culinaire Academie) & The Work Embassy zijn verheugd om een samenwerking aan te kondigen.

Het doel van deze samenwerking is om afgestudeerden van de chef-school te helpen bij het vinden van een baan op de internationale arbeidsmarkt in de horeca.

La Chef is de eerste culinaire academie in Griekenland. De academie was benoemd tot de beste in Griekenland sinds 2000. La Chef bezit daarnaast de 6e plaats van de beste academie van Europa in de pan-Europese competitie.

The Work Embassy is een Europees horeca talentenbureau gevestigd in Utrecht, in Nederland. Doordat ze stevige roots in de horeca sector hebben weten ze hoe belangrijk het is om een sterk team te hebben. Het bureau helpt restaurants, hotels en bars in Nederland en België met het vinden van het beste horeca talent.

Samen zullen La Chef & The Work Embassy net afgestudeerden van de academie helpen bij het vinden van de beste baan op de internationale arbeidsmarkt in de horeca. Dit gebeurd door voortdurend talent en carrièrekansen uit te wisselen.

Ons meest belangrijke doel is om net afgestudeerden te helpen met het opdoen van internationale ervaringen. Daarnaast helpen we tegelijkertijd de horeca sector in Nederland bij het vinden van het beste horeca personeel dat er is. Deze samenwerking zal onze onderneming zeker verrijken en daarom zijn we erg enthousiast over wat dit in de toekomst gaat brengen.

Meer informatie over La Chef Levi, check de website.

Interesse in een samenwerking met The Work Embassy of een Griekse kok in uw restaurant? Neem contact op via onze contactpagina.

….logo_site.png

….

“As a 30-year-old Culinary Institute we always try to broaden our partnerships with fresh people and hardworking companies willing to provide the best to our graduates. The Work Embassy is a new and promising addition to our efforts of creating culinary experiences and excelling the field of Gastronomy on a global scale.”
Jack Levi, Managing Director, La Chef Levi

“Fifteen years after my graduation from La Chef Levi and having reached the Executive Chef position,
I feel lucky about studying at that school. They prepared me for life as a cook and as well as being a thriving human in society."

Yiannis Kiriotis, former la Chef student, Executive chef, Blue Dream Palace

..

“Als een 30 jaar oud Culinair Instituut proberen we altijd onze samenwerkingen uit te breiden met nieuwe mensen en hardwerkende bedrijven die bereid zijn het beste te bieden aan onze afgestudeerden. The Work Embassy is een nieuwe en veelbelovende toevoeging aan onze inspanningen om culinaire ervaringen te creëren en uit te blinken op het gebied van gastronomie op wereldwijde schaal. “

Jack Levi, Managing Director, La Chef Levi

“Vijftien jaar na mijn afstuderen bij La Chef Levi en het behalen van de titel Executive Chef, spreek ik van geluk dat ik op deze academie heb mogen studeren. Ze hebben me voorbereid op het leven als kok maar ook in het zijn van een vooruitstrevend persoon in de samenleving.”

Yiannis Kiriotis, voormalig Chefkok-student, chef-kok, Blue Dream Palace

….