Brand new restaurant in Utrecht looking for cooks (position filled) .. Nieuw restaurant in Utrecht zoekt koks (vacature gesloten)

….

Cooks wanted

A major player in the hospitality branch of the Netherlands is about to open a big new restaurant in the vibrant city centre of Utrecht. The new place to be, open 7 days a week, from morning till late in the evening. A broad selection of food will be served, from breakfast, sandwiches and soups till international fine dining and fruits de mer.

..

Koks gezocht

Een belangrijke speler in de horeca branche van Nederland staat op het punt een groot nieuw restaurant te openen in het bruisende centrum van Utrecht. Deze nieuwe hotspot zal 7 dagen per week geopend zijn, van 's ochtends vroeg tot' s avonds laat. Er wordt een breed scala aan gerechten geserveerd, van ontbijt, broodjes en soepen tot ‘internationale fine dining’ en ‘fruits de mer’.

….

….

“sandwiches and soups till international fine dining and fruits de mer.”

..

“van broodjes en soepen tot ‘internationale fine dining’ en ‘fruits de mer'.”

….

….

Therefore, we are looking for (8) cooks willing to move to the Netherlands as soon as possible. We are looking for cooks with work experience in a kitchen or have a culinary degree. Some basic English skills are required. The restaurant offers a one-year contract with a monthly salary around +- 1600,00 (before tax) excluding additional tips. For the cooks housing in the city centre of Utrecht is part of the contract.

..

Daarom zijn we op zoek naar (8) koks die bereid zijn om zo snel mogelijk naar Nederland te verhuizen. We zijn op zoek naar koks met werkervaring in de keuken of een culinaire opleiding hebben afgerond. Engelse taal dient spreekvaardig goed beheerst te zijn en is vereist. Het restaurant biedt een eenjarig contract met een maandsalaris rond de + - 1600,00 (bruto) exclusief extra tips. Voor de koks is er huisvesting in het centrum van Utrecht, dit is een onderdeel van het contract.

….

….

This makes it a unique opportunity for you to easily come and start working.

For this job a passport from EU/EEA or Switzerland is required. 

..

Dit maakt het een unieke kans om gemakkelijk in Nederland te komen werken.

Voor deze vacature is een paspoort uit de EU / EER of Zwitserland vereist.

….

Metro Team 16x9.jpg

….

“The restaurant offers a one-year contract”

..

“Het restaurant bied een jaarcontract”

….

 

What we offer you .. Wat we je bieden

 

Housing .. huisvesting

contract (1).png

One-year contract .. Jaarcontract

black-plane.png

Transport to Utrecht, NL .. Transport naar Nederland

customer (1).png

Support with your new life .. Ondersteuning met je leven hier

 

Requirements .. Vereisten

 
english-language (1).png

Proficient in spoken English .. Goed gesproken Engels

restaurant.png

Experience in the hospitality .. Ervaring in de horeca

passport.png

An EU/EEA or Swiss passport or ID .. Een EU/EEA of Zwitsers paspoort of ID

checked-symbol.png

Ready to work in Utrecht .. Klaar om te werken in Utrecht