Italian Restaurant in Utrecht looking for cooks (position filled) .. Italiaans restaurant in Utrecht zoekt koks (vacature gesloten)

….

Italian restaurant is looking for cooks

We are looking for 4 cooks for a busy Italian restaurant in the city centre of Utrecht, open 7 days a week, during lunch and dinner. A restaurant where delicious Italian dishes are served in a contemporary setting. Come work and join an international kitchen team.  

..

Italiaans restaurant is op zoek naar koks

We zijn op zoek naar 4 koks voor een druk Italiaans restaurant in het centrum van Utrecht. Het restaurant is 7 dagen per week geopend, tijdens de lunch en het diner. Een restaurant waar heerlijke Italiaanse gerechten worden geserveerd in een moderne setting. Kom hier werken en word lid van een internationaal keukenteam.

….

Markt chef 16x9.jpg

….

“work and join an international kitchen team”

..

“werk in een internationaal keuken team”

….

….

We are looking for cooks who can move to the Netherlands end of July / beginning of Augustus. Cook with some work experience in a kitchen and/or have a culinary degree. As well some basic English skills are required. A one-year contract is offered, and the restaurant has different rooms available for rent. Which makes this a unique opportunity for you to easily come and start working.

..

We zijn op zoek naar koks die eind juli / begin augustus naar Nederland kunnen verhuizen. Koken met werkervaring in een keuken en / of een culinaire opleiding hebben gevolgd. Je moet er Engelse kunnen spreken, dit is vereist. Er word een eenjarig contract aangeboden. Het restaurant heeft verschillende kamers die te huur zijn. Dat maakt dit een unieke kans om gemakkelijk hier te komen werken.

….

….

For this job, a passport from EU/EEA or Switzerland is required. 

..

Voor deze functie is een paspoort uit de EU / EER of Zwitserland vereist.

….

Markt food 16x9.jpg

….

“where delicious Italian dishes are served”

..

“waar heerlijke Italiaanse gerechte worden geserveerd”

….

 

What we offer you .. Wat we je bieden

 
home.png

Housing .. Huisvesting

One-year contract .. Jaarcontract

black-plane.png

Transport to Utrecht, NL .. Transport naar Nederland

customer (1).png

Support with your new life .. Ondersteuning met je leven hier

 

Requirements .. Vereisten

 

Proficient in spoken English .. Goed gesproken Engels

restaurant.png

Experience in the hospitality .. Ervaring in de horeca

passport.png

An EU/EEA or Swiss passport or ID .. Een EU/EEA of Zwitsers paspoort of ID

checked-symbol.png

Ready to work in Utrecht .. Klaar om te werken in Utrecht