CREATIVE CHEF FOR A STREET-STYLE RESTAURANT IN UTRECHT .. Creative chef gezocht voor een street-style restaurant in Utrecht

….

Creative chef wanted

For a dope restaurant in Utrecht, we are looking for a creative chef, who is interested in international cuisine. You are a creative mastermind, oozing with ideas, concepts, flavours and above all new dishes.

You get your inspiration from any corner of the world, no boundaries, no limitations, just freaking good food! As the creative chef, you enjoy working with the head chef, to create next level dishes that wow people with every single bite. You mind works like an encyclopedia, pairing products like a jigsaw puzzle.

..

Creatieve chef gezocht

Voor een dope-restaurant in Utrecht zoeken we een creatieve chef-kok die geïnteresseerd is in de internationale keuken. Je bent een creatief meesterbrein, boordevol ideeën, concepten, smaken en vooral nieuwe gerechten.

Je haalt je inspiratie uit elke hoek van de wereld, geen grenzen, geen beperkingen, gewoon lekker eten! Als creatieve chef geniet je ervan om met de chef-kok samen te werken om gerechten van het volgende niveau te maken die mensen met elke hap verwennen. Je geest werkt als een encyclopedie en je koppelt producten als een legpuzzel.

….

….

“Ensure the constant quality of your dishes”

..

“…constant de kwaliteit van jou creaties waarborgen”

….

….

You know that the preparation of the dishes you create always have to be explained thoroughly to the other chefs and to ensure the constant quality of those dishes you will work closely with them during service.

You love to work with fresh ingredients sourced locally but aren’t afraid to search for and work with unique ingredients all over the world if they give the dish that edge it needs. You will challenge yourself to use those ingredients and create the best street food Utrecht has ever seen.

..

Je weet dat de bereiding van de gerechten die je maakt altijd grondig moet worden uitgelegd aan de andere chef-koks. Daarnaast zul je nauw samenwerken met hen tijdens de spits-uurtjes om constant de kwaliteit van jou creaties te waarborgen.

Je werkt graag met verse ingrediënten die lokaal worden ingekocht. Je bent daarnaast niet bang om te zoeken naar en te werken met unieke ingrediënten vanuit de hele wereld om iets authentieks te creëren. Je daagt jezelf uit om zo het beste street-food te creëren dat Utrecht ooit heeft gezien.

….

….

This restaurant offers street food in a young modern decor, an international approach and the possibility to learn and grow. It is an ever-changing hub of awesome food, delicious wines, and amazing cocktails. The restaurant is open 7 days a week from 10 in the morning till late in the evening. Eating here should be a feast for the eyes, ears and taste buds. Together you will let the guests forget their busy lives and let them truly unwind in the restaurant and bar. It’s a place to come together casually and enjoy an array of flavours together.

..

Dit restaurant biedt street-food in een jonge moderne inrichting met internationale aanpak en de mogelijkheid om te leren en te groeien. Het is een steeds veranderende plek waar geweldig eten, heerlijke wijnen en geweldige cocktails worden geserveerd. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 10 uur 's ochtends tot laat in de avond. Hier is het eten een lust voor het oog, de oren en de smaakpapillen. Samen laat je de gasten hun drukke leven vergeten en laat ze echt tot rust komen in het restaurant en aan de bar. Het is een plek om samen te komen en te genieten van een scala aan smaken.

….

creativechef2compressed.jpg

….

“A young and modern decor”

..

“Een jong en modern decor”

….

TSFC Kitchen Crew 16x9.jpg

“If you cant stand the heat, stay out of the kitchen”

….

You like working in an semi-open kitchen because you are skilled in your craft and you love to show that to the guests. The current team consists of 25 cooks of various nationalities. All of them are hardworking culinary heroes to ensure the satisfaction of the daily 350 guests. Your motto is: “If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen”. Going through the stress and pressure with your team is what makes our jobs fun, right?

..

Je vindt het leuk om in een semi-open keuken te werken omdat je vaardig bent in je vak en dat graag aan de gasten laat zien. Het huidige team bestaat uit 25 koks van verschillende nationaliteiten. Allemaal hardwerkende culinaire helden om de tevredenheid van de dagelijkse bijna 350 gasten te kunnen garanderen. Je motto is: "If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen". De stress en druk beleven met je team is wat ons werk leuk maakt toch?

….

….

The street food that is served is mostly inspired by the Asian and South-American cuisine, however, they like to take their guests on flavour trips elsewhere in the world as well.

They serve a heavenly “all day brunch” menu. Guilty pleasures like Eggs Royale, fluffy banana pancakes and a street food basket are to die for. The healthy eater can indulge on avo smash on toast and several delicious salads. Don’t forget the homemade ice teas, freaky milkshakes, and good old espressos.

..

Het street-food dat wordt geserveerd is grotendeels geïnspireerd op de Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken. Ze nemen hun gasten graag mee op “smaakreizen” naar elders in de wereld.

Ze serveren een goddelijk menu genaamd "de hele dag brunchen". Guilty pleasures als Eggs Royale, luchtige bananenpannenkoeken en een street-foodbasket om je vingers bij op te eten. Ook de gezonde eter kan zich vastbijten op een avocado smash toast en verschillende heerlijke salades. Vergeet niet de zelfgemaakte ijsthee, geweldige milkshakes en goede oude espresso's.

….

creativechef3compressed.jpg

….

“Inspired by asian…”

..

“GEÏNSPIREERD DOOR DE AZIATISCHE…”

….

creativechef4compressed.jpg

….

“… and South-American cuisine”

..

…en Zuid-Amerikaanse keuken”

….

….

Staff food is healthy, plentiful and always a good time to connect with colleagues and to prepare for the busy evening ahead. They even offer an amazing discount on a gym membership at the state-of-the-art gym across the street.

..

Personeelseten is gezond, overvloedig en altijd een goed moment om contact te maken met collega's. Je kan je voorbereiden op de drukke avond die voor je ligt. Ze bieden zelfs een geweldige korting op een lidmaatschap bij de sportschool met een ultramoderne fitnessruimte aan de overkant van de straat.

….

….

WHAT THEY SEARCH IN YOU AS A PERSON

You live and breathe creativity, it is in your DNA. Hospitality is something you think of every day. You are a real team player. You possess a hands-on mentality. Challenging yourself comes naturally. Since they serve street food from across the globe, working with unknown products is a thing you love to do and you are flexible in terms of working hours. You have a great sense of humour (maybe a bit dark).

WHAT THE JOB REQUIRES

You have good English language skills (Dutch is a plus). You have experience in hotels and/or restaurants. You love everything that involves cooking, tasting and serving food in every way, shape or form. You’re open to learning new skills, dishes and sharing trade secrets. You have an enormous imagination on creating menus and have worldwide experience in creating them. You have knowledge of HACCP (hygiene code). You enjoyed education in hospitality and you are fun to be around!

Please take your time for your application, the more information you share the better.
Apply now for this awesome adventure down below!

What we offer you

..

Wat ze in jou zoeken als persoon

Je leeft en ademt creativiteit, het zit in je DNA. De horeca is iets waar je elke dag aan denkt. Je bent een echte teamspeler. Je hebt een hands-on mentaliteit. Jezelf uitdagen komt vanuit jezelf. Omdat ze street-food van over de hele wereld serveren, is het werken met onbekende producten iets dat je graag doet en je bent flexibel op het gebied van werktijden. Je hebt een groot gevoel voor humor (misschien een beetje donker).

Wat zijn de vereisten

Je hebt een goede Engelse taalvaardigheid (Nederlands is een plus). Je hebt ervaring in hotels en / of restaurants. Je houdt van alles wat te maken heeft met koken, proeven en serveren van voedsel op elke manier en vorm. Je staat open voor het leren van nieuwe vaardigheden, gerechten en het gebruik van geheime recepten. Je hebt een enorme verbeeldingskracht bij het maken van menu's en hebt een wereldwijde ervaring in het maken ervan. Je hebt kennis van de HACCP (hygiënecode). Je hebt een opleiding in horeca genoten en je bent leuk om mee te babbelen!

Neem alsjeblieft de tijd voor je sollicitatie, hoe meer informatie je deelt, hoe beter. Meld je nu aan voor dit geweldige avontuur!

Wat we je bieden

….

 
home.png

Housing .. Huisvesting

contract (1).png

One-year contract .. Jaarcontract

black-plane.png

Transport to Utrecht, NL .. Transport naar Nederland

customer (1).png

Support with your new life .. Ondersteuning met je leven hier

 

Requirements .. Vereisten

 
english-language (1).png

Proficient in spoken English .. Goed in gesproken Engels

restaurant.png

Experience in the hospitality .. Ervaring in de horeca

passport.png

An EU/EEA or Swiss passport or ID .. Een EU/EEA of Zwitsers paspoort of ID

checked-symbol.png

Ready to work in Utrecht .. Klaar om te werken in Utrecht

 

….

If you do not receive the confirmation e-mail within a few minutes of applying, please check your spamfolder, or contact us.

..

Als je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen binnen een paar minuten na het solliciteren, check dan even je spam folder. Neem anders contact met ons op.

….