BARTENDERS WANTED FOR A COOL NEW CARIBEAN RESTAURANT AND CLUB .. Bartenders gezocht voor een tof nieuw Caribisch restaurant

….

BARTENDERS WANTED

We are looking for bartenders, cocktail masters and mixologists from July for a new tropical restaurant in Utrecht, The Netherlands. Guys and girls who are not afraid of a little party and are who are willing to move to the Netherlands.

..

Bartenders gezocht

We zoeken barmannen, vrouwen en cocktail meesters vanaf juli voor een nieuw tropisch restaurant in Utrecht, Nederland. Mannen en vrouwen die niet bang zijn voor een feestje en bereid zijn om te verhuizen naar Nederland.

….

tropicalvibescompressed.jpg

….

tropical vibes all year round ”

..

“Tropische vibes het hele jaar door”

….

….

This summer in July, a cool new addition will open its doors to the already vibrant hospitality scene in Utrecht, the Netherlands. This tropical club is a bar and restaurant situated right in the old historic city centre in a wharf cellar next to the canal. The interior, food and music, will bring tropical vibes to the Netherlands. This funky club will be a truly tropical paradise completed with palm trees, a tiki bar and ass shaking music. It will be decorated with a lot of bamboo, plants, colourfull prints, Cuban tiles and even a fountain. This jungle lush hotspot will have around 180 spots inside and 90 seating places outside.

..

In juli opent een toffe nieuwe toevoeging haar deuren in het bruisende Utrecht in Nederland. Deze tropische club is een bar en restaurant en ligt midden in het oude historische centrum in een werfkelder naast het kanaal. Het interieur, eten en muziek brengen tropische vibes naar Nederland. Deze funky club zal een echt tropisch paradijs zijn, compleet met palmbomen, een tiki bar en ass-shaky muziek. De aankleding zal zijn met veel bamboe, planten, kleurrijke prints, Cubaanse tegels en zelfs een fontein. Deze hotspot heeft ongeveer 180 plaatsen binnen en 90 zitplaatsen buiten.

….

….

Open 7 days a week from 3 pm until the rum runs out…

It will be the place to get your fix of the brown liquor, with more than 200 types of rum (!), and delicious rum cocktails. Of course, there are also enough drinks for the ‘not rum lovers’ between us, from tequila, whisky and gin to exotic beers.

Some of the colleagues will be trained to be professional rum experts!

..

Open 7 dagen per week vanaf 15 uur tot de rum op is ...

Het is de plek om het bruine goud te proeven, met meer dan 200 soorten rum (!) en heerlijke rumcocktails. Natuurlijk zijn er ook genoeg drankjes voor de 'niet-rum liefhebbers' onder ons, van tequila, whisky en gin tot exotische bieren.

Sommige collega's worden opgeleid tot professionele rum-experts!

….

rum.jpg

….

“Relaxing, chilling, enjoying life to the full, that is the art of ‘liming’. ”

..

“Relaxen, chillen, maximaal genieten, dat is de kunst van ‘liming’.”

….

pablo-garcia-saldana-36209-unsplash-panorama.jpg

….

“you should be able to imagine being in the Caribbean.. ”

..

“je moet je het Caribisch gebied kunnen inbeelden”

….

….

What can you expect from the food? Think of island-style food, so Jamaican jerk chicken, Venezuelan arepas, grilled fish with spicy salsa’s, Hawaiian poke bowls, and loads more of tropical finger licking goodness.

You will be part of a team with a nice mix of Dutch and international staff members with all communication in English. Together with your colleagues, you will be part of the opening team and bring Caribbean vibes to the Netherlands.

..

Wat kun je van het eten verwachten? Denk aan eten in eilandstijl, dus Jamaicaanse geroosterde kip, Venezolaanse arepas, gegrilde vis met pittige salsa's, Hawaiiaanse porcous, en nog veel meer van tropische roots.

Je maakt deel uit van een team met een mooie mix van Nederlandse en internationale medewerkers met alle communicatie in het Engels. Samen met je collega's maak je deel uit van het openingsteam en breng je Caribbean vibes naar Nederland.

….

….

What they search in you as a person

For this tropical club, we are looking for bartenders that bring the party. You have a welcoming and cool attitude. And you live and breathe hospitality, it is in your DNA. You are a true team player. Challenging yourself comes naturally, and you are able to work under high pressure. Some flair bartending skills are a big plus.

What the job requires

Your English is skilled. You have experience in the hospitality industry, and love everything that involves cocktails, rum and beers. You’re open to learning new skills and have an international mindset. You are not afraid to go the extra mile. You will work around 45 – 55 hours per week, however, be prepared that especially in the first weeks/months of opening it might be longer.

Why should you apply?

Join this amazing rollercoaster of being part of the opening team. Together with your colleagues, you will face challenges on a daily basis, but together you will tackle them all. You gain international experience and will make connections that last a lifetime.

What happens next?

The application process in a nutshell: after applying, if you have the right skills and experience, you will be invited for a small Skype session to see if there is a job match. After this, we will check your references and a second interview together with the owner follows.

Please take your time for your application, the more information you share the better.
Apply now for this awesome adventure down below!

..

Wat ze in jou als persoon zoeken

Voor deze tropische club zijn we op zoek naar barmannen en vrouwen die het feest brengen. Je hebt een gastvrije en relaxte houding. Je leeft en ademt gastvrijheid, het zit in je DNA. Je bent een echte teamplayer. Jezelf uitdagen komt vanzelf en je kunt onder hoge druk werken. Sommige flair-barman vaardigheden zijn een groot pluspunt.

Wat de taak vereist

Je Engels is vaardig. Je hebt ervaring in de horeca en bent dol op alles wat met cocktails, rum en bier te maken heeft. Je staat open voor het leren van nieuwe vaardigheden en hebt een internationale mindset. Je bent niet bang om dat extra stapje te gaan. Je werkt ongeveer 45 - 55 uur per week, maar wees erop voorbereid dat het vooral in de eerste weken / maanden van de opening langer kan zijn.

Waarom zou je solliciteren?

Sluit je aan bij deze geweldige achtbaan door deel uit te maken van het openingsteam. Samen met je collega's word je dagelijks geconfronteerd met uitdagingen, maar samen pak je ze allemaal aan. Je krijgt internationale ervaring en maakt verbindingen die een leven lang meegaan.

Wat gebeurt er nu?

Het aanvraagproces in een notendop: na het solliciteren, als u over de juiste vaardigheden en ervaring beschikt, word je uitgenodigd voor een kleine Skype-sessie om te zien of er een match is. Hierna zullen we je referenties controleren en volgt er een tweede interview samen met de eigenaar.

Neem alsjeblieft de tijd voor je sollicitatie, hoe meer informatie je deelt, hoe beter. Meld je nu aan voor dit geweldige avontuur!

….

 

What we offer you .. Wat we je bieden

 
home.png

Housing .. Huisvesting

contract (1).png

One-year contract .. Jaarcontract

black-plane.png

Transport to Utrecht, NL .. Transport naar Utrecht

customer (1).png

Support with your new life .. Ondersteuning met je leven hier

 

Requirements .. Vereisten

 
english-language (1).png

Skilled in English .. Goed Engels spreken

restaurant.png

Experience in the hospitality .. Ervaring in de horeca

passport.png

An EU/EEA or Swiss passport or ID .. Een EU/EEA of Zwitsers paspoort of ID

checked-symbol.png

Ready to work in Utrecht .. Klaar om in Utrecht te werken

 

….

If you do not receive the confirmation e-mail within a few minutes of applying, please check your spamfolder, or contact us.

..

Als je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen binnen een paar minuten na het solliciteren, check dan even je spam folder. Neem anders contact met ons op.

….